UGROŽAVANJE SIGURNOSTI NA ŠTETU NOVINARKI: Igor Milošević sutra na saslušanju

Tanjug

01. 10. 2022. u 19:39

U PRVOM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu sutra će biti saslušan Igor Milošević, zbog sumnje da je ugrozio sigurnost novinarki "Informera" koje su sa njim radile intervju, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

УГРОЖАВАЊЕ СИГУРНОСТИ НА ШТЕТУ НОВИНАРКИ: Игор Милошевић сутра на саслушању

Foto: Printskrin

Milošević, koji je višestruko osuđivani silovatelj, sutra će prepodne biti priveden na saslušanje.

Tužilaštvu su u petak dostavile krivičnu prijavu protiv Miloševića nezavisne dnevne novine "Informer".

U prijavi je precizirano da je 27.septembra izvršeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu novinarki koje su vodile razgovor sa njim, saopštilo je tužilaštvo.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Miloševiću je u petak određeno 48-časovno zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki "Informera" koje su radile sa njim intervju.

Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja i on je pre par dana, nakon što je odslužio kaznu od 15 godina, izašao iz zatvora.

BONUS VIDEO:

SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu