VIŠI SUD U NOVOM SADU: Saslušani policajci koji su odavali službene podatke Goranu Kovačeviću Goranci

Lj.P.

01. 10. 2022. u 15:53

SUDIJA za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korocije Višeg suda u Novom Sadu, policijskom službeniku R.L. zbog osnivane sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, odredio je pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

ВИШИ СУД У НОВОМ САДУ: Саслушани полицајци који су одавали службене податке Горану Ковачевићу Горанци

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/MUP

I osumnjičeni R.M., takođe je danas priveden na saslušanje, ali za njega nije bilo predloga za određivanje pritvora.

Ova dvojica pripadnika novosadskog odreda Žandarmerije, podsećamo, uhapšeni su zajedno sa još dvoje zaposlenih u MUP-u zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj. 

Policajci iz Novog Sada i Beograda se sumnjiče da su obezbeđivali i dostavljali službene podatke Goranu Kovačeviću Goranci iz Novog Sada, na koga je pucano septembra prošle godine.

BONUS VIDEO:

SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu