OTIMALI TELEFONE, RANČEVE, NOVAC I SVESKE: Niška policija rasvetlila tri razbojništva i stavila lisice osumnjičenima

J. Ćosin

30. 09. 2022. u 10:45

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu intenzivnim radom rasvetlili su tri razbojništva i uhapsili A. B. (2001) iz Bele Palanke i K. Đ. (2003) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje su izvršili ova krivična dela.

ОТИМАЛИ ТЕЛЕФОНЕ, РАНЧЕВЕ, НОВАЦ И СВЕСКЕ: Нишка полиција расветлила три разбојништва и ставила лисице осумњиченима

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Oni se sumnjiče da su preksinoć više puta udarili dvadesetjednogodišnjeg mladića, oteli mu mobilni telefon i 12.000 dinara i lakše ga povredili.

Takođe su, kako se sumnja, pre tri dana, od četvoro maloletnika oduzeli četiri mobilna telefona, dva školska ranca, tri novčanika, odeću, kao i sveske i knjige, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 75.000 dinara.

Sumnja se i da su 10. septembra oborili na zemlju devetnaestogodišnjeg mladića, više puta ga udarili i oteli mu novčanik sa 40.000 dinara i ličnim dokumentima.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

BONUS VIDEO: Junak spasao Skoplje od novih žrtava - Ko je bio Maksim koji je prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)