NIJE MOGLA SAMA TAKO DA SE POVREDI: Igor Jurić upozorio na silovanje u Bajmoku, navodno zlostavljana sve demantuje

J. L.

21. 06. 2022. u 22:00

VIŠE javno tužilaštvo u Subotici proverava jesu li tačne sumnje da je u subotu u Bajmoku seksualno zlostavljana devojka, koja je zbog toga smeštena u bolnicu, na šta je upozorio Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

НИЈЕ МОГЛА САМА ТАКО ДА СЕ ПОВРЕДИ: Игор Јурић упозорио на силовање у Бајмоку, наводно злостављана све демантује

Ilustracija Shutterstock

On je juče ujutru na svojim nalozima na društvenim mrežama objavio da je prošlog vikenda zlostavljana jedna devojčica u Bajmoku, koja je zbog toga bila hospitalizovana. Nedugo potom, navodna žrtva je to demantovala, takođe na društvenim mrežama.

- Ovaj zločin ne sme biti zataškan, i zato molim ljude koji imaju bilo kakava saznanja o ovom zločinu, da nam se jave i pomognu našem timu, da ovo nedelo ne prođe nekažnjeno - napisao je Jurić u svojoj objavi.

Nedugo zatim se oglasila i devojka iz Bajmoka.

- Pa da se oglasim i ja, vidim da svi napadate S. i S., a da nije bilo njih ja sada ne bih bila živa. Spasli su mi život, a vi okrivljujete njih? Zbog čega, zato što je neko prosuo priču da me je njihov sin silovao, sramota, sramota... Ostala sam bez teksta. U Hitnoj sam završila zato što sam se napila i naškodila sama sebi, i nađena takva u lokvi krvi... Ponavljam, ne pričajte gluposti kad ne znate šta mi se desilo. Hvala - napisala je devojčica na "Fejsbuku".

Zatim se ponovo oglasio Jurić, koji je izjavio da informacije iz bolnice ukazuju da takve povrede koje je zadobila devojka nije mogla sama sebi da nanese.

- Razgovarao sam sa ocem mladića, koji mi je rekao da će potpuno sarađivati u svim istražnim radnjama, da neće opstruisati istragu, da je svestan situacije i da ukoliko se dokaže da je njegov maloletni sin počinio krivično delo treba da odgovara - kaže Jurić.

 

POLICIJA: NEMA PRIJAVE

SUBOTIČKA policija se ovim povodom još nije oglašavala, a kako nezvanično saznajemo krivično delo im nije prijavljeno.

- Zasad nema krivičnog dela, devojčica je sama negirala da joj se to što pojedini mediji navode dogodilo, što ste mogli da vidite i na društvenim mrežama - kažu u policiji i upućuju na Više javno tužilaštvo u Subotici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?