SASLUŠANI DARKO ŠARIĆ, UROŠ MIŠIĆ I DEJAN LAZAREVIĆ: Evo šta su rekli o delima koja im se stavljaju na teret

Novosti onlajn

06. 06. 2022. u 18:08

SASLUŠANjE Darka Šarića, njegovog adovokata Dejana Lazarevića, Danila Odovića i Uroša Radovanovića (Mišić) upravo je završeno u Specijalnom sudu.

САСЛУШАНИ ДАРКО ШАРИЋ, УРОШ МИШИЋ И ДЕЈАН ЛАЗАРЕВИЋ: Ево шта су рекли о делима која им се стављају на терет

Foto: Z. Jovanović

Sva četvorica saslušanih su negirala sve što im se proširenjenm naredbe o sprovođenju istrage stavlja na teret, piše "Blic".

- Rekli su da nemaju veze sa krivičnim delima – navodi izvor Blica i dodaje da su svi okrivljeni odbranu izneli kratko, u po nekoliko rečenica.

Podsetimo, proširenjem istrage njima se stavlja na teret delo udruživanje radi vršenje krivičnih dela i organizacija pokušaja ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu