GLAVA JOJ BILA OGULJENA DO KOSTIJU: Uznemirujući detalji sa saslušanja osumnjičenog za ubistvo starice

Novosti onlajn

06. 05. 2022. u 12:15

GOLUPČANIN P. P. (63), koji je osumnjičen da je ubio staricu Mariju Zarić (78) u selu Dobra kod Golupca, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, a prema nezvaničnim saznanjima, priznao je krivično delo.

ГЛАВА ЈОЈ БИЛА ОГУЉЕНА ДО КОСТИЈУ: Узнемирујући детаљи са саслушања осумњиченог за убиство старице

Foto O. Matavulj

Podsetimo, P. P. je juče otišao u policijsku stanicu u Golupcu i ispričao policajcima da je veče pre toga u svojoj kući ubio Zarićevu sa kojom je živeo i koja mu je ranije prepisala svoje imanje i kuću.

- Osumnjičeni P. P. bio je potpuno smiren, a sve što je pričao u policijskoj stanici ponovio je i pred nadležnim zamenikom tužioca. Hladnokrvno je rekao da se sa Marijom u utorak uveče posvađao, pa da je počeo da je udara pesnicama i na kraju gumenim čekićem - kaže izvor.

Motiv svađe navodno je bio to što je Zarićeva htela da poništi ugovor koji je imala sa P. P., a po kome bi on nasledio njeno imanje.

- On nije govorio o motivu zločina, ali nije ni negirao da je došlo do svađe. Sve vreme je bio staložen, normalno je razgovarao i ponašao se kao da nije nikoga ubio, što je šokiralo i policajce koji su ga sprovodili - navodi izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, obdukcija tela ubijene starice je završena.

- Baka je imala jezive povrede, glava joj je bila potpuno smrskana i oguljena do kostiju, a sve kosti polomljene. Mesto na kome je nađena bilo je obliveno krvlju. Čak i najiskusniji inspektori bili su šokirani prizorom koji su zatekli, gotovo da se nije moglo razaznati o kome je reč koliko je bila povređena. Čekić kojim je udarana je izuzetno težak i zbog toga su i povrede tako brutalne - objasnio je izvor.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu zatražilo je određivanje pritvora za osumnjičenog P. P.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)