"OPLJAČKAN SAM" Darko Kostić tvrdi: Iz ateljea mi odneto osam haljina i novac

J.D.Lj.

26. 04. 2022. u 12:53 >> 13:49

NAKON što se iz pritvora oglasio modni kreator Darko Kostić koji tvrdi da je nevin i da mu je sve namešteno, on, preko svog advokata, za "Novosti" još kaže da je opljačkan.

ОПЉАЧКАН САМ Дарко Костић тврди: Из атељеа ми однето осам хаљина и новац

Foto: N.Skenderija

- Nažalost, mediji su kreirali sliku o meni kao o najvećem kriminalcu i hvala što ste spremni da čujete i drugu stranu priče - kaže Kostić preko svog advokata Dimitrija Ilića.

- Naime, kroz sve ove godine, ja sam lakomisleno verovao ljudima i svima sam otvorio svoja vrata, ali neki od njih su to zloupotrebili. Tako je prva prijava bila od osobe koja mi je ukrala telefon i to nakon moje prijave, što je dokazano i na sudu. Druga osoba mi je iznuđivala novac da me ne bi prijavili i tako je sve počelo. Danas se vodi postupak po prijavi lica koja su, nakon što su me prijavili, i pošto me je policija odvela, iz mog ateljea odneli osam haljina iz nove kolekcije i novac - prenosi Ilić Kostićeve reči.

- Kada osetite nepravdu na svojoj koži, znaćete kako mi je. Istovremeno sam i besan i tužan, ali se bodrim jer želim da verujem da je ovo još jedno iskušenje iz koga moram izaći kao pobednik. Iskren da budem, sa drugim dizajnerima se slabo družim, ali ljudi sa kojima sam ceo život u kontaktu daju mi podršku i ranije i sad, i uvek, jer oni znaju pravu istinu.

BONUS VIDEO - VELIKA AKCIJA POLICIJE: Interventna kod Studenjaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu