OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Postupaju po prijavi protiv više lica zbog ubistva inspektora Jovića

Novosti online

08. 04. 2022. u 11:17

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom, kako tvrde, neosnovanih navoda Novog policijskog sindikalnog saveza Srbije, ističući u saopštenju da već postupaju po krivičnoj prijavi tog sindikata podnetoj 4. marta protiv više poznatih i N. N. lica, a zbog postojanja osnova sumnje da su ubili inspektora MUP-a Dejana Jovića.

ОГЛАСИЛО СЕ ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Поступају по пријави против више лица због убиства инспектора Јовића

Foto: Arhiva Novosti

Kako navode iz VJT, krivična prijava je odmah združena sa već postojećim prijavama u predmetu KTR 32/22 i tužilaštvo je odmah dalo policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja i medicinske dokumentacije.

Nakon izveštaja i prateće dokumentacije koja je dostavljena od strane 3. odeljenja Uprave kriminalističke policije, medicinska dokumentacija je poslata na veštačenje u Institut za sudsku medicinu čiji se pisani odgovor čeka.

Iz VJT navode da će po prijemu nalaza sa Instituta biti doneta odluka u vezi sa prijavama u ovom predmetu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije