PUCAO SA PROZORA ZGRADE KOJA SE NALAZI BLIZU ŠKOLE? Policija ušla u trag napadaču iz Novog Sada

Novosti online

01. 04. 2022. u 22:48

DEVOJČICA (16) ranjena je večeras u šaku hicem iz vazdušne puške ispred Srednje saobraćajne škole Šumadijskoj ulici u Novom Sadu.

ПУЦАО СА ПРОЗОРА ЗГРАДЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ БЛИЗУ ШКОЛЕ? Полиција ушла у траг нападачу из Новог Сада

Foto: I. Marinković

Prema nezvaničnim saznanjima, NN osoba je pucala sa prozora okolne zgrade, prenosi "Blic".

Psiholog iz pomenute škole kaže da joj se obratila učenica M. K. koja je pogođena sa prozora zgrade u prst ruke. Samo pukom srećom izbegnuta je veća nesreća jer devojčica nije pogođena u lice.

Inspektori i dalje utvrđuju da li je pucao samo u devojčicu ili su mu i drugi prolaznici bili na meti ali nije uspeo da ih pogodi. Pretpostavlja se da se uplašio kada je stigla policija i prestao da puca, ali je organizovana opsežna potraga i policija je ušla u trag pucaču.

Portparol zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Novog Sada doktor Zoran Krulj, potvrdio je da je tinejdžerka ranjena.

- Naša lekarska ekipa intervenisala je po pozivu policije u 18.52 ispred Srednje saobraćajne škole gde su zatekli devojčicu sa povredom šake u koju je pogodila dijabola iz vazdušne puške. Devojčica je u stabilnom i svesnom stanju prevezena na Odeljenje dečje hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine - rekao je dr Krulj.

(Blic)

BONUS VIDEO - SUPRUGA POGINULOG RUDARA U SUZAMA:Sinoć sam ga ispratila na posao i poljubio me, a sad ga nema

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis