SUTRA SASLUŠANJE POLICAJACA IZ ALEKSANDROVCA: Zaustavili vozača pa mu polomili rebra i nos

S. BABOVIĆ

16. 02. 2022. u 13:32

PRIVEDENI policajci P. V. (38) i N. I. (35) iz Aleksandrovca, koji se sumnjiče da su 15. februara u tri ujutro, u patroli u selu Gornji Stupanj, službenim palicama pretukli vozača K. D. (42) iz Kruševca, biće saslušani sutra.

СУТРА САСЛУШАЊЕ ПОЛИЦАЈАЦА ИЗ АЛЕКСАНДРОВЦА: Зауставили возача па му поломили ребра и нос

Foto: S. Babović

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, osumnjičeni pripadnici PS Aleksandrovac radnju zaustavljanja putničkog vozila, za čijim volanom je bio K. D., nisu prikazali u službenoj evidenciji, ali će ovaj mogući momenat, kao i drugi elementi celog slučaja biti poznatiji kada se obavi saslušanje oštećenog, ali i osumnjičenih nakon isteka mere zadržavanja do 48 sati.

Očekuje se i da istraga utvrdi da li se eventualno neko od privedenih policajaca odranije znao sa vozačem, koji je ceo slučaj i prijavio i koji je u međuvremenu zbrinut u Opštoj bolnici Kruševac sa povredama i prelomima rebara i kosti glave, odnosno nosa.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici PS Aleksandrovac sumnjiče se za krivično delo zlostavljanje i mučenje. Policijska uprava Kruševac se nije oglasila ovim povodom. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Brusu.

BONUS VIDEO:

SRAMAN SNIMAK IZ BEOGRADA: Muškarac uzeo robu sa trafike i pobegao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽENA ZAVRŠILA NA OPERACIJI I TRANSPLANTACIJI KOŽE: Saslušani kozmetičar i lekar opšte prakse, osumnjičeni za pogrešno lečenje