POBEGAO U NEMAČKU DA NE ODE U ZATVOR: Vranjanac koji je pred decom povredio suprugu nožem, osuđen za nasilje u porodici

J. STOJKOVIĆ

08. 02. 2022. u 22:35

VRANjANAC I.Z. koji je večeras nasrnuo na suprugu već je osuđivan za krivično delo nasilje u porodici ali nije uhapšen jer je bio u inostranstvu, saznaju "Novosti".

ПОБЕГАО У НЕМАЧКУ ДА НЕ ОДЕ У ЗАТВОР: Врањанац који је пред децом повредио супругу ножем, осуђен за насиље у породици

Foto: J. Stojković

On je uhapšen i ponovo se tereti za nasilje u porodici. Ženu je, u prisustvu dvoje maloletne dece, ranio nožem u vrat, potvrđeno je u vranjskom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Podsetimo, u naselju Ledena stena, u Bulevaru Nikole Tesle, večeras oko 19 sati policiji je prijavljen pokušaj ubistva. Muškarac je nožem pokušao da ubije suprugu.

Policija je odmah izašla na lice mesta, ženi je ukazana pomoć u Zdravstvenom centru u Vranju, a prema nezvaničnim informacijama nasilnik je ubrzo uhapšen.

BONUS VIDEO - Nasilje u porodici na Karaburmi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu