DIVLJAO PO CENTRU NIŠA: Vozio pijan, drogiran i bez dozvole, policija hitno reagovala

J. Ćosin

26. 01. 2022. u 14:15

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu juče su, u kontroli, isključili iz saobraćaja dvadesetdvogodišnjeg vozača „škode“ iz ovog grada, zbog nasilničke vožnje.

ДИВЉАО ПО ЦЕНТРУ НИША: Возио пијан, дрогиран и без дозволе, полиција хитно реаговала

Ilustracija policija Foto Depositos

Patrola ga je zaustavila neposredno nakon što je u Knjaževačkoj ulici prošao na dva crvena svetla na semaforu, a utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kokaina i marihuane i bez vozačke dozvole.

Vozaču je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega je priveden u Prekršajni sud u Nišu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240.000 dinara.

Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO - SVE ME STIGLO: Baka Nišlije koji je pokušao da se ubije zbog siromaštva u suzama priča za "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)