POZIV PRIJATELJU SPREČIO MANIJAKA: Uhapšeni Dragan D. tvrdi da se zbog pijanstva ne seća napada na devojku na Karaburmi

Z. U. - Š. M.

21. 01. 2022. u 20:18

BEOGRAĐANIN Dragan D. (31) uhapšen je u petak zbog sumnje da je u četvrtak, sat i po posle ponoći, pokušao da siluje dvadesetjednogodišnju devojku u Ulici Jure Keroševića na Karaburmi. Njemu je, posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, gde se branio rečima da je bio pijan i da se ničeg ne seća, određen pritvor do 30 dana.

ПОЗИВ ПРИЈАТЕЉУ СПРЕЧИО МАНИЈАКА: Ухапшени Драган Д. тврди да се због пијанства не сећа напада на девојку на Карабурми

Foto: D. Milovanović

Kako su objasnili iz Višeg suda, njemu je pritvor određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je poziv za seksualni napad dobila u četvrtak ujutru u 1.30, a patrola, koja je brzo stigla, zatekla je ispred zgrade broj 8 devojku bez odeće.

- Mlađa ženska osoba sama je pešice išla Mirijevskim bulevarom - ističe naš izvor. - U jednom trenutku, nju je sa leđa napao nepoznati muškarac i uz pretnju uspeo da je odvede prekoputa, iza jedne od stambenih zgrada. Tu je pokušao da je napastvuje. Prvo joj je pocepao garderobu, zatim tražio da ga oralno zadovolji i pokušao da je siluje.

Ipak, devojka je u jednom trenutku uspela da se domogne mobilnog telefona i da pozove najboljeg druga O. B. i zamoli ga za pomoć. Momak je istog trenutka pozvao policiju, a patrola sa Palilule je na osnovu opisa brzo uhapsila osumnjičenog.

- Dok se silovatelj iživljavao nad njom, devojka je uspela da sačuva pribranost i pozove prijatelja - kaže izvor. - Kada je video šta je uradila, dao se u beg. Međutim, on je brzo uhvaćen, a zapomaganje mlađe osobe čule su i komšije koje su izašle na ulicu. Oni su joj pomogli da se sabere i obuče. Zbog svega šta joj se desilo, devojku je pregledala i ekipa Hitne pomoći.

BEZ INCIDENATA

JEDAN od stanara zgrade u Ulici Jure Keroševića, ispred koje se dogodio napad, kaže za naš list da je iza ponoći čuo glasove, ali je pomislio da je u pitanju dečja graja i igra. Kako kaže, ranije se u ovom delu grada nisu dešavali slični incidenti, pa mu ni identitet napadača nije poznat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!