ŠVERCOVAO MIGRANTE: Uhapšen osumnjičeni

J. L.

18. 01. 2022. u 13:07

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su B. P. (29) iz okoline Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

ШВЕРЦОВАО МИГРАНТЕ: Ухапшен осумњичени

Foto: MUP

Policija je u vozilu osumnjičenog zatekla petoricu iregularnih migranata, a sumnja se da ih je on, uz novčanu naknadu, prevozio do granice sa Mađarskom, kako bi je potom nedozvoljeno prešli. Takođe, u vozilu osumnjičenog pronađen je i pištolj, pa je protiv njega podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

B. P. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici određeno zadržavanje do 48 časova, a sudija za prethodni postupak osumnjičenom je odredio pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!