MAJKA KOJA JE TUKLA DECU PRIVEDENA ODMAH PO PRIJAVI: Nasilje u Leskovcu - slučaj preuzelo tužilaštvo, dečak i devojčica na sigurnom

Novosti online

24. 11. 2021. u 21:47

SNIMAK na kome se vidi kako žena tuče svoju decu pojavio se na društvenim mrežama i pojedinim medijama i uznemirio mnoge, a kako su kažu iz policije ona je privedena još pre više od nedelju dana, kada je njima i podneta prijava iz Centra za socijalni rad.

МАЈКА КОЈА ЈЕ ТУКЛА ДЕЦУ ПРИВЕДЕНА ОДМАХ ПО ПРИЈАВИ: Насиље у Лесковцу - случај преузело тужилаштво, дечак и девојчица на сигурном

Foto: Printscreen

Slučaj je Centru za socijalni rad u Leskovcu prijavio otac dece, a iz te ustanove kažu da su odmah obavestili nadležne organe i da su deca sada sa ocem. Kako navode iz policije, ovaj slučaj nasilja u porodici se dogodio još 5. novembra, a on je sada u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.

- Odmah po dobijanju prijave iz Centra, naši službenici su reagovali i priveli majku te dece. O daljim postupcima odlučivaće nadležno tužilaštvo - rekli su iz policije.

Direktor Centra za socijalni rad u Leskovcu Predrag Momčilović ističe da su deca sada na sigurnom sa ocem.

- Otac dece je Centar obavestio o nasilju i dostavio snimak, koji smo mi odmah prosledili policiji. Policija je po našoj prijavi odreagovala. Ono što je bitno za Centar jeste da su deca sa ocem na sigurnom, a o daljim postupcima odlučivaćemo nakon što dobijemo izveštaje nadležnih organa - rekao je Momčilović.

BONUS VIDEO - UČINITE NEKO DOBRO DELO, NjEMU ZA DUŠU: Majka nastradalog Jovana Veselinovića iz Niša

(Južne vesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati