BESKUĆNICI DOTUKLI BEOGRAĐANINA: Hapšenje u Novom Sadu, posle ubistva pokušali da sakriju sataru kojom je počinjen zločin

Lj. P.

01. 11. 2021. u 20:34

NOVOSADSKA policija je brzom i efikasnom akcijom, uhapsila M. M. (41) iz Beograda, M. T. (44) i Z. D. (38) iz Novog Sada, zbog sumnje da su počinili ubistvo u saizvršilaštvu.

БЕСКУЋНИЦИ ДОТУКЛИ БЕОГРАЂАНИНА: Хапшење у Новом Саду, после убиства покушали да сакрију сатару којом је почињен злочин

Arhiva

Njih troje se sumnjiče da su u subotu, u napuštenom objektu u Bulevaru despota Stefana u novosadskom naselju Liman, udarali satarom, rukama i nogama Beograđanina (34), koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o beskućnicima koji su u tom napuštenom objektu boravili i spavali. Pretpostavlja se da su tu konzumirali i alkohol. U jednom trenutku u subotu je između njih došlo do svađe, a onda je troje osumnjičenih nasrnulo na Beograđanina. Tridesetčetvorogodišnjak iz Beograda, kako saznajemo, od zadobijenih povreda nije preminuo odmah, već je smrt nastupila nešto kasnije.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak, a policiju je, kako saznajemo, o tome obavestio takođe jedan od beskućnika koji živi u tom napuštenom objektu.

Posle zločina, troje osumnjičenih su otišli odatle i odneli sataru Novosađaninu P. T. (56) i M. T. (48) državljaninu Hrvatske, koji neprijavljeno ovde boravi, kako bi je ovi sakrili. Ova dvojica su uhapšena pod sumnjom da su pomogla osumnjičenima posle počinjenog krivičnog dela.

Za svih petoro je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati i biće privedeni uz krivičnu prijavu javnom tužiocu u Novom Sadu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)