NOVI DETALJI STRAŠNOG VRŠNJAČKOG NASILJA U KRALJEVU! Oglasio se MUP, uzete izjave od maloletnika koju su učestvovali u tuči

G. ĆIROVIĆ

31. 10. 2021. u 19:09

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu u prisustvu roditelja uzeli su izjave od trojice maloletnika koji su, kako se sumnja, 25. oktobra u podzemnom prolazu ispod Gradske terase u centru Kraljeva napali svog, takođe maloletnog, sugrađanina.

НОВИ ДЕТАЉИ СТРАШНОГ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА У КРАЉЕВУ! Огласио се МУП, узете изјаве од малолетника коју су учествовали у тучи

G.Šljivić

Iako ovaj događaj nije prijavljen policiji, policijski službenici su, čim se video-snimak pojavio na društvenim mrežama, preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i brzim i efikasnim radom identifikovali i pronašli trojicu maloletnika.

Iz kraljevačke policije apeluju na građane da saznanja u vezi sa delima sa elementima nasilja, kao i svakom drugom krivičnom delu, prijave policiji, a ne da snimke objavljuju na društvenim mrežama.

Policija ukazuje da se dešava i da sadržaji koji se dele na društvenim mrežama sadrže netačne i neprecizne informacije,što dovodi do uznemiravanja građana.

Kako je saopšteno iz PUK, u vezi sa konkretnim događajem na Gradskoj terasi, na društvenim mrežama se pojavila informacija da je u događaju učestvovao i sin policijskog službenika, a nakon obavljenih provera, utvrđeno je da to nije tačno.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - STRAŠAN NAPAD NA ZVEZDARI: Napao starca na ulici - bezdušno ga oborio na zemlju i opljačkao

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)