DECA GA GLEDALA KAO OCA, DEDU... Potresna ispovest komšija Nišlije osumnjičenog da je pipao devojčice na igralištu

J. ĆOSIN

23. 09. 2021. u 21:00

Posle privođenja Nišlije S. N. (62), koji je osumnjičen da je na dečjem igralištu dodirivao dve devojčice, njegove komšije su u šoku zbog saznanja da je mogao da uradi nešto tako.

ДЕЦА ГА ГЛЕДАЛА КАО ОЦА, ДЕДУ... Потресна исповест комшија Нишлије осумњиченог да је пипао девојчице на игралишту

Foto: MUP

- Poznajem njega i njegovu suprugu već 30 godina, moja deca su porasla kod njih. Oni nemaju dece, imaju psa kog stalno šetaju. Deca priđu da pomaze psa. Uvek je veoma ljubazan. Mogu da shvatim da on pomiluje dete po kosi, po ruci, ali da je uradio nešto vulgarno, to ne mogu da povežem sa njim. Deca ga tretiraju kao oca, dedu... - kaže komšinica Snežana K.

Druga komšinica, pak, kaže da ovaj čovek ima svoju nešto mračniju stranu onda kada popije.

- Nažalost, često popije, a tada zna da bude nezgodan. Pre nekoliko godina je imao sukob sa decom iz ulice, ubacivala su mu kamenje u sobu, jer je vikao na njih, pa je došlo do sukoba, zbog čega je i odgovarao pred zakonom. Kada popije, svadljiv je, viče i dobacuje. Ipak, da uradi tako nešto devojčicama, to je strašno - kaže ona.

Zbog sumnje da ima još žrtava, policija je u četvrtak medijima dostavila sliku osumnjičenog S. N. i pozvala sve koji sumnjaju da je nedolično dodirivao i njihovu decu da se jave na brojeve telefona 018/192 i 018/503-425.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)