PET HITACA U STANODAVCE: Ranjavanju prethodila žustra svađa

A. V. V.

13. 09. 2021. u 07:37

BEOGRAĐANIN Dušan Vujić (66) uhapšen je juče zbog sumnje da je iz vatrenog oružja pucao na dve osobe u Ulici cara Dušana 193 u Zemunu i naneo im teške telesne povrede.

ПЕТ ХИТАЦА У СТАНОДАВЦЕ: Рањавању претходила жустра свађа

Foto: Printskrin/ moj_beo_grad

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je ranio svoje stanodavce, bračni par Milana i Vericu Kričković, kod kojih je dugo živeo kao podstanar. Ekipa Hitne pomoći brzo je izašla na mesto nesreće i supružnike prevezla u bolnicu.

Kako je saopšteno iz MUP-a, brzom reakcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, D. V. je neposredno nakon počinjenog krivičnog dela uhapšen, a policija je pronašla pištolj iz kojeg je, kako se sumnja, pucao i ranio dvoje ljudi.

Reporteri "Novosti" obišli su juče mesto nesreće i zatekli policijske ekipe koje su obavljale uviđaj. Komšije sa kojima smo razgovarali su nam ispričale da je situacija bila jako dramatična, kao i da je pucnjavi prethodila žustra svađa. Kako su nam rekli, uhapšeni Vujić je godinama živeo u stanu kod supružnika kao podstanar.

Foto: Printskrin/ moj_beo_grad

- Ubrzo nakon pucnjave, a bilo je pet hitaca, videli smo komšiju kako izlazi iz dvorišta i sa ranama na stomaku pada na pod. Čak je jadnik onako upucan zatvorio kapiju za sobom. A onda je zvao policiju. Njegova supruga je sve vreme, onako krvava, zapomagala "upomoć, upomoć!"- prepričavaju nam susedi.

Prema njihovom svedočenju, Vujiću, osobi preke naravi, supruga je preminula pre 40 dana. Komšije pretpostavljaju da je razlog sukoba bila kuća. Ranjeni supružnici i napadač su, kako smo nezvanično saznali, živeli u istom dvorištu, u dve odvojene kuće.

- Čuli smo da su pominjali neko nasledstvo. Možda je i svađa izbila oko toga ko će da nasledi kuću - nagađaju susedi.

Prema nezvaničnim informacijama, Milan je upucan tri puta - sa dva metka ranjen je u grudi, a jednim u predeo stomaka. Njegova supruga u pucnjavi je, navodno, pogođena u nogu i stomak. Tačan uzrok sukoba utvrdiće istraga.

GODINAMA IM ČUVAO MAĆEHU?

PREMA verziji događaja koja se takođe mogla čuti, uhapšeni je, navodno, u stanu živeo jer je čuvao Veričinu maćehu koja je preminula pre nekoliko meseci, i ostao je i dalje da živi tu po njenoj smrti. Svađa je izbila jer su od Vujića tražili da se iseli iz kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest