SASLUŠAN OTAC DEČAKA KOJE JE "POKOSIO" VOZAČ NA KARABURMI: Zbog specifičnosti slučaja iskaz je tajna

J. D. Lj.

06. 08. 2021. u 16:35

U PRVOM osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Mihailo B. na kojeg je, krajem jula, u beogradskom naselju Karaburma, dok je prelazio pešački prelaz sa sinovima Stefanom (9) i Lukom (4), "sitroenom" naleteo Lazar G. (38), a zatim ne ukazavši im pomoć, pobegao sa lica mesta.

САСЛУШАН ОТАЦ ДЕЧАКА КОЈЕ ЈЕ ПОКОСИО ВОЗАЧ НА КАРАБУРМИ: Због специфичности случаја исказ је тајна

Foto: Fejsbuk/Ofk Gol/A. V.

Maleni Stefan, na žalost, i pored svih napora lekara, nije preživeo, dok je njegov brat operisan i polako se oporavlja. U nezgodi je, podsetimo, lakše povrede zadobio i njihov otac Mihailo.

Kako je juče "Novostima" rečeno u Tužilaštvu, zbog specifičnosti slučaja, istraga, kao i iskaz oštećenog Mihaila B. za sada su tajna.

- Sledi prikupljanje dokaza i saslušanje svedoka - objašnjavaju iz Tužilalaštva. - Biće naloženo i medicinsko i saobraćajno veštačenje.

Podsetimo, nakon hapšenja Lazara G. nadležno tužilaštvo je za njega tražilo određivanje pritvora, ali je sud to odbio. Međutim, već sutradan, odluka je promenjena i njemu je, zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti delo, pobeći ili uticati na svedoke, tim pre, jer je već ranije, bio osuđivan za istovetna krivična dela, određen pritvor do 30 dana, koji mu istuče krajem avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!