"NOVOSTI" SAZNAJU: Uhapšeno pet osoba na utakmici Partizan - Dunajska Streda

Z. U.

23. 07. 2021. u 11:05

POLICIJA je pre, tokom i posle fudbalske utakmice Partizan - Dunajska Streda, uhapsila pet osoba zbog različitih krivičnih dela i prekršaja.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшено пет особa на утакмици Партизан - Дунајска Стреда

Foto: Privatna arhiva

Nesportski deo utakmice obeležio je sukob dve grupe navijača crno belih na tribini Istok tokom prvog poluvremena. Tom prilikom policija je brzo i efikasno reagovala. Razdvojene su dve grupe, sprečena je eskalacija sukoba i uspostavljen javni red i mir na stadionu. Za tri osobe trenutno se utvrđuje da li su učestvovale u sukobu na tribini. Ukoliko se indicije potvrde snimcima, odmah će biti procesuirane.

Načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić je pre i tokom utakmice obišao policajce koji su radili svoj posao u zoni stadiona i na samom sportskom objektu. Milić je na stadionu Partizana dao podršku policajcima koji su obezbeđivali utakmicu.

Foto: MUP

 

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)