UPUCAN MUZIČAR IZ SRBIJE: Svat tokom veselja na svadbi potegao sačmaru i ranio Dragoslava!

Novosti online

18. 07. 2021. u 16:14

PRIPADNICI Policijske stanice Srbac u Republici Srpskoj uhapsili su Mileta K. (24) iz tog grada zbog sumnje da je prethodne noći na svadbi upucao muzičara Dragoslava B. (32) iz Loznice.

УПУЦАН МУЗИЧАР ИЗ СРБИЈЕ: Сват током весеља на свадби потегао сачмару и ранио Драгослава!

Foto: B. S.

Portparol PU Gradiška Vesna Vučić je rekla da je uhapšeni M.K. osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti. Nakon ranjavanja državljanin Srbije je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na lečenje.

- Policijskoj stanici Srbac je u 2.15 sati prijavljeno da je u prostorije zdravstvene ustanove u toj opštini dovezena osoba sa povredama leve natkolenice koje je zadobila od vatrenog oružja. Policija je po prijavi utvrdila da postoje osnovi sumnje da je M.K. iz Srpca u mestu Povelič upotrebom vatrenog oružja naneo povrede toj osobi - pojasnila je Vučićeva.

Kovačević je prema nezvaničnim informacijama Srne bio na svadbi i nakon završenog veselja ispred svoje kuće uzeo sačmaru da ispali koji metak. Zbog nestručnog rukovanja umesto u vazduh Kovačević je hitac ispalio u pravcu šatora gde su sedili muzičari i tom prilikom Bučić je ranjen u nogu.

O ovom događaju obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osobe Kovačevića dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!