NAJVEĆI ZASAD MARIHUANE: U plasteniku kod Arilja otkrivena "šuma trave"

N.J.

09. 07. 2021. u 14:37

U SELU Mirosaljci kod Arilja policija je u plasteniku otkrila zasad sa 1.500 stabljika marihuane, a tužilaštvo je Višem sudu u Užicu uputilo predlog da se Č.Đ. (30) iz Arilja i M.Č. (22) iz Apatina nađu iza rešetaka.

НАЈВЕЋИ ЗАСАД МАРИХУАНЕ: У пластенику код Ариља откривена шума траве

Foto: MUP

Reč je o najvećem otkrivenom zasadu "trave" u užičkom kraju. Osumnjičeni iz Apatina zatečen je na ovoj parceli, a zatim je priveden i njegov saradnik iz Arilja.

U plasteniku na skrajnutom delu placa, pronađena je i oprema za uzgajanje marihuane: ventilatori, sistem za zalivanje, hemijska sredstva…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)