OVO SE NE VIDI NA ŠOKANTNOM SNIMKU SA ADE: Nakon što je nasilnik udario devojku, usledio obračun dvojice muškaraca (VIDEO)

Novosti online

25. 06. 2021. u 11:37

DEVOJKA koja se našla na Adi Ciganliji u trenutku žestokog nasilja, kada je jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, o čemu postoji i snimak, ispričala je da je ona bukvalno pokrenula prisutne da joj pomognu i zaštite zlostavljanu ženu.

ОВО СЕ НЕ ВИДИ НА ШОКАНТНОМ СНИМКУ СА АДЕ: Након што је  насилник ударио девојку, уследио обрачун двојице мушкараца (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Isntagram/dnevnadozabeograda

Video o ovom šokantnom nasilju usred dana na Adi Ciganliji, juče je osvanuo na društvenim mrežema. Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!".

Nasilju je, kako kaže prethodila svađa, koju je ona počela da snima, a zatim je usledio udarac.

- Ustala sam i krenula da ga zaustavim, jer niko nije reagovao. Rekla sam drugarici: Polazi sa mnom!", i naglas počela da prozivam: "Alo, bre, muškarčne, gde ste? Je l realno da gledate, a ja da spasavam ženu" - priča devojka koja je ovo snimala ceo incident.

To su čula dva krupna mladića, koja su istrčala iz vode.

- Dobro ga sredili i išutirali. Onda je i ta žena krenula da ga šutira, posle čega smo nju sklonili. Ostala je sa muškarcem da sedi na plaži, taj što je kao pokušao da ih odvoji, a napadač je nestao. Njih troje su i bili zajedno na početku - rekla je devojka za Telegraf.rs.

Pretučena žena se, prema njenim rečima, nije žalila na povrede.

- Ali, rekla je da će da ga tuži. Spasioca i policije nigde nije bilo - kaže ona.

Jutros se u vezi sa ovim slučajem oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!