OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Nakon što je Čeda Jovanović demolirao lokal pokreće se istraga

S.M.J./J.D.Lj.

03. 06. 2021. u 13:28

POVODOM događaja u vezi sa ostećenjem objekta brze hrane "Pončo" u Novom Beogradu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se izvrše sve neophodne provere.

ОГЛАСИЛО СЕ ТУЖИЛАШТВО: Након што је Чеда Јовановић демолирао локал покреће се истрага

Foto: I. Marinković

Da se pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika tog objekta i građana koji su zatečeni na licu mesta, da se izuzmu video zapisi iz pomenutog objekta, kao i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja.

Po pribavljanju svih navedenih podataka policiji će biti izdat nalog za dalje postupanje

Podsetimo, lider LDP Čedomir Jovanović demolirao je sinoć lokal brze hrane "Pončo" na Novom Beogradu.

Očevici su ispričali da je Jovanović uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u paramparčad, dok se on kasnije oglasio i tvrdio da su ga isprovocirali navijači. Nakon incidenta, Jovanović je sproveden u policijski automobil i odvezen u stanicu, a za njim je pošla i njegova supruga Jelena.

- Gasi ta svetla bre, deca mi spavaju. Je*** vam mater. Beži bre u pi*** materinu, skloni se - čuo se Jovanović kako se dere na policajce.

On je posle priznao da je udario u vozilo Interventne policije i da je smatrao da nije trebalo da dolaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024