Siva i žuta boja kao idealna kombinacija za uređenje doma

Promo

14. 04. 2021. u 13:30

Kada govorimo o uređenju doma, uvek se pomenu i aktuelni trendovi, koje donosi svaka nova sezona

Сива и жута боја као идеална комбинација за уређење дома

Foto: Promo

Trendove svakako prati i odabir boja, a boje koje su odabrane za 2021. godinu su siva (Ultimate Gray) i žuta (Illuminating). Iako su kontrastne, ove dve boje, kada se nađu jedna pored druge, ostavljaju harmoničan utisak na posmatrača.

Uz prave savete, ovaj trend možete bez mnogo muke primeniti u vašem domu, i uživati u enterijeru poput onih koje svakodnevno viđamo na Instagramu.

Ukoliko razmišljate o ležaju koji bi se uklopio u prostore razliitih dimenzija i namena, sjajn izbor je svakako ležaj DANTE, u sivom štofu. Ovaj model ležaja poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj za spavanje, mehanizmom obaranja naslona, a funkcionalnosti ovog modela doprinosi i kutija za odlaganje posteljine.

Foto: Promo

 

Garderober GALICIA 220, u sivom dezenu sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, bio bi odličan dodatak ambijentu. Ovaj garderober predstavlja moderno i kreativno dizajnersko rešenje. Njegova unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu, a poseduje i mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma, koji dodatno doprinose sigurnosti i funkcionalnosti.

Kako biste ispratili trend sive i žute boje, ideja je da ubacite dodatne detalje u žutoj boji, u vidu dekorativnih jastuka, ćebića, kutija, što će uneti potpuno osveženje u ambijent.

Dodatnu dinamiku u dom možete uneti i tako što ćete zid obojiti u sivo ili ga obogatiti sivim tapetom sa umerenim paternom, za šta će vam biti potrebno malo više vremena.

Foto: Promo

 

Žuti komad nameštaja biće pravo osveženje, posebno ukoliko je ostatak vašeg nameštaja u neutralnim belim tonovima. Ovaj princip se može primeniti i u modernim belim i retro belim ambijentima, a fotelja ZURICH u žutom dezenu, zbog svog klasičnog izgleda, može biti izbor za ljubitelje modernog, ali i retro stila.

Ukoliko ste dovoljno smeli i želite rešenje koje će biti uočljivo i privući pažnju, bojenjem zida u žutu boju instant ćete dobiti ovakav efekat. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da taj zid ne treba da bude deo dnevne sobe ili nekog drugog ambijenta gde provodite mnogo vremena, ali zid hodnika, na primer, može biti više nego idealno rešenje. Uz zid u žutoj boji u predsoblju odlično bi se uklopili sistemi elemenata predsoblja ASTOR.

Najvažnije je da pratite svoj osećaj i odlučite se za idealnu kombinaciju, koja će doprineti svežini vašeg doma i pružiti vam ambijent za uživanje, a kombinacija sive i žute boje u svakom slučaju je dobitna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!