Generali Osiguranje Srbija generalni sponzor Dana poljoprivrede

Promo

19. 05. 2021. u 16:32

GENERALI Osiguranje Srbija je desetu godinu zaredom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor online „Dana poljoprivrede“, koje od 18. do 21. maja organizuje Novosadski sajam.

Генерали Осигурање Србија генерални спонзор Дана пољопривреде

Foto: Promo

Na virtuelnom štandu Generali Osiguranja Srbija, koji se nalazi na platformi expoonline.rs posetioci će moći da se upoznaju sa proizvodima osiguranja poljoprivrede, životinja, mehanizacije i domaćinstva, i sa ostalim proizvodima kojima mogu finansijski zaštiti sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Povodom svečanog otvaranja sajma, predsednik Izvršnog odbora Dragan Filipović izjavio je:

- Generali Osiguranje Srbija je desetu godinu za redom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor ovogodišnjih „Dana poljoprivrede“. Ovim partnerstvom želimo da istaknemo značaj poljoprivredne proizvodnje na ukupni rast privrede i ulogu koju osiguranje ima u njenom razvoju. Mi imamo raznovrsnu ponuda usluga i proizvoda koji potvrđuju našu spremnost i sposobnost da poljoprivrednim proizvođačima pružimo punu podršku u zaštiti proizvodnje ali im i ponudimo različita preventivna rešenja“, rekao je Filipović i dodao: „Prošla godina je pokazala da smo zahvaljujući pravovremenoj digitalizaciji procesa i komunikacije u mogućnosti da klijentima ponudimo kvalitetnu i brzu uslugu, čak i uslovima koje je donela pandemija. Mi već godinama koristimo savremene tehnologije u radu, našu apliakciju za procenu štete na usevima i plodovima, dron i druge. Sajam je izuzetno značajan za povezivanje i razmenu iskustava državnih institucija, proizvođača, prehrambene industrije, osiguravajućih kompanija i banaka i zbog toga mi je drago što sto i ove godine ima puno izlagača.

Foto: Promo

Generali Osiguranje Srbija veoma dobro razume potrebe poljoprivrednika i njihovu težnju da ishod svoje proizvodnje učine izvesnijim i zato nudi različite vidove osiguravajućih pokrića, bilo da se radi o individualnim poljoprivrednim proizvođačima, organizatorima poljoprivredne proizvodnje ili velikim kompanijama.

Kako bi obezbedilo brzu obradu i isplatu odštetnih zahteva, kompanija ima aplikaciju za procenu šteta, koja omogućava mapiranje svih oštećenih parcela. Zahvaljujući ovoj aplikaciji, podaci i slike sa lica mesta automatski se čuvaju i šalju na obradu, a potom i na isplatu.

Generali Osiguranje Srbija svake sezone nastoji da poboljša uslugu i bude prvi izbor poljoprivrednika, uvođenjem inovacija i poboljšanjem usluga. Prioritet kompanije je da uvek bude na raspolaganju klijentima, da na teren izađe brzo, da dobro i pošteno proceni štetu i da je brzo isplati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega