SARADNJA ZA VEĆU ENERGETSKU BEZBEDNOST: Mihajlović razgovarala sa predstavnikom Elektroprivede Crne Gore

E.B.T.

13. 05. 2021. u 15:27

ČITAV region suočava se sa sličnim izazovima u procesu energetske tranzicije i zato moramo i da se povezujemo i da radimo zajedno, jer je energetska bezbednost pitanje broj jedan za sve zemlje u regionu.

САРАДЊА ЗА ВЕЋУ ЕНЕРГЕТСКУ БЕЗБЕДНОСТ: Михајловић разговарала са представником Електроприведе Црне Горе

Foto: Depositphotos

Ovo je danas istakla ministarka energetike Zorana Mihajlović tokom sastanka sa predsednikom Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore, Milutinom Đukanovićem.

- Razgovarali smo o saradnji elektroprivrednih sistema Srbije i Crne Gore, kao i o mogućnostima da se ona dodatno unapredi u čitavoj oblasti energetike, od zajedničkih projekata do povezivanja tržišta - kazala je Mihajlovićeva.

Đukanović je istakao da postoje velike mogućnosti da se elektroenergetski sistemi Srbije i Crne Gore brže razvijaju. On je ocenio da je unapređenje saradnje na korist građana obe zemlje, jer je energetika pokretač i lokomotiva razvoja čitave privrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!