OD narednog vikenda radno vreme ugostiteljima moglo bi da bude produženo do jedan sat posle ponoći, najavio je predsednik Aleksandar Vučić.

Komentari (6)

Dejan

14.08.2020. 10:31

Bolje dovedite red da se psihoza maski obustavi..sad do jedan moze pice bez maski konobar sa, posle radnog vremena isti konobar bez sa ovima sto sedeli...deca u skoli a nakon skole i u parkovima, dvoristima zajedno..kakve nebuloze..Ali za ovakve mere trebas biti golemo djubre da bi se prodao da unistih veci broj ljudi i dno dna od coveka da se prodas za ovako nesto.

DeccaPAS

14.08.2020. 11:53

Zašto bi se menjalo? Ne treba da se menja. I treba da bude do 23h, maksimum, i to vikendom. Da mogu i radnici da odmore, kao i stanari u okolnim zgradama, kućama. Drugačije bi se kršio zakon o javnom redu i miru. I dokle više da se vodi briga o lezilebovićima i alkoholičarima? Treba skratiti to vreme na do 22h.

MatijaBG

14.08.2020. 12:02

Hahhahah..pa i do sada su radili do 1 iza ponoci...svojim ocima gledam u tri kafancuge svako vece i nijedno nisu zatvorili pre jedan...gde bi nam kraj bio da ti je skola toliko bitna kao kafancuge!