BEOGRAĐANKAMA PRESEO BORAVAK U RESTORANU: Od cene sira im se zavrtelo u glavi, pa se šokirale kada su videle šta je ostalo u tanjiru
DVE Beograđanke bile su oduševljene idejom da uživaju u jedinstvenom iskustvu restorana poznatog po pripremi paste u velikom kolutu sira, ali su se ubrzo razočarale zbog loše usluge i nesrazmerno visoke cene.
Foto: Profimedia
Nakon što su naručile pastu po ceni od 2.000 dinara, koje su bile spremne da plate zbog neobičnog kulinarskog iskustva, doživele su neprijatno iznenađenje. Naime, restoran, smešten na popularnoj lokaciji, poznat je po tome što priprema pastu u kolutu sira, što je samo po sebi privuklo pažnju ovih žena.
Kako nam je ispričala jedna od njih, pristale su na cenu jer su želele da uživaju u ovom posebnom trenutku, koji nisu smatrale svakodnevnim.
- Konobar je doneo ogroman kolut parmezana, koji je zagrejao i unutra stavio testeninu. Sve je izgledalo sjajno - kaže sagovornica.
Međutim, iako je sve na početku izgledalo kao lepo iskustvo, problem je nastao kada je konobar podelio pastu u oba tanjira. Iako je pasta pripremljena u spektakularnom načinu, to je bio jedini pozitivan trenutak.
- Nismo dobile ni prišutu, koja je trebalo da bude u jelu, ništa. Da ne pričam o tome što je količina paste bila smešno mala. Ni dete se ne bi najelo od toga - objašnjava devojka.
Kolut parmezana, koji je ključni element ovog kulinarskog iskustva, ima svoju cenu.
Cene velikih kolutova parmezana (oko 35 kg) kreću se od 80.000 dinara pa čak i više, u zavisnosti od proizvođača i kvaliteta sira. Na obrok za dve osobe, restoran bi mogao potrošiti svega 100 grama parmezana što je oko 230 dinara, budući da je jedan kilogram otprilike oko 2.300 dinara. S obzirom na to da se prodaja obavlja po ceni od 2.000 dinara po obroku, jasno je da restoran od ovakvog obroka, možda zarađuje i duplo više od same hrane.
Iako je cena bila visoka, devojke smatraju da cena nije opravdala samo "vizuelni" efekat i scenu koja traje nekoliko minuta na stolu. Osećaju da je ukus bio zanemaren, a sama količina hrane nedovoljna za zdrav obrok.
"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku
PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.
07. 12. 2025. u 13:36
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)