POMOĆ BUDŽETU: Lidl zamrzava cene 50 proizvoda

Promo

18. 11. 2022. u 11:00

LIDL je u svojoj ponudi izdvojio 50 artikala čije će redovne cene biti „zamrznute“ do 1. februara naredne godine.

ПОМОЋ БУЏЕТУ: Лидл замрзава цене 50 производа

Foto: Promo

To znači da cene ovih proizvoda iz gotovo svih kategorija u Lidlu u naredna dva i po meseca mogu biti samo niže, čime ovaj savremeni diskontni lanac garantuje još povoljniju prazničnu kupovinu.

Foto: Promo

Među odabranim proizvodima iz različitih kategorija proizvoda, biće „zamrznuta“ i cena kilograma belog krompira na ne više od 84,99 dinara, svežeg mleka Lidl brenda Pilos od litar i po na 179,99 dinara, kilograma pirinča na 129,99, a kilograma zamrznutog graška na 199,99 dinara. Uz pomenute, cene koje mogu biti samo niže od navedenih mogu se naći i u segmentima svežeg voća i povrća, mesa, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, odnosno većine kvalitetnih prehrambenih namirnica koje se nalaze u standardnim potrošačkim korpama.

Foto: Promo

Na ovaj način, pored toga što uvek nudi asortiman namirnica po najboljem odnosu cene i kvaliteta, ovim potezom Lidl dodatno brine o svojim potrošačima u cilju obezbeđivanja povoljnije kupovine. Široka ponuda proizvoda „zamrznutih“ cena biće dostupna od 17. novembra do početka februara, baš u vreme praznika kada je povećana potrošnja i kada je potrošačima najpotrebnija podrška kućnog budžeta. Savremeni diskont Lidl je najbolji izbor za sve one koji traže način da uštede, a svi proizvodi čije su cene „zamrznute“ i mogu biti samo niže mogu se pronaći na sajtu kompanije www.lidl.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju