POZNATA NOVA CENA KARTE BRZOG VOZA: Evo koliko će koštati vožnja do Novog Sada od prvog juna

Novosti onlajn

26. 05. 2022. u 19:18

KARTA za Soko voz (IC i Rex) od Beograda do Novog Sada od 1. juna koštaće 400 dinara u jednom pravcu.

ПОЗНАТА НОВА ЦЕНА КАРТЕ БРЗОГ ВОЗА: Ево колико ће коштати вожња до Новог Сада од првог јуна

Foto Zoran Jovanović

I dalje je moguće kartu kupiti sa dodatnim popustom od 5 odsto ukoliko se odlučite da kupute kartu onlajn, koja će onda koštati 380 dinara, piše "Blic".

- Nećemo dozvoliti da dođe do velikog povećanja cena Soko voza, već pristupamo postepenom povećanju cena - navodi se u saopštenju.

Istovremeno, za Regio vozove koji staju na svim stanicama uvodi se mesečna karta kojom đacima i studentima i zaposlenima omogućavamo jeftiniju cenu putovanja nego što je do sada.

Cena karte će u ovom slučaju biti 6.874 dinara.

BONUS VIDEO:

SOKO „LETI“ SRPSKIM PRUGAMA: Novim kolovozima koje su pravili Kinezi vozovi idu do 200 km/h

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu