OVO SU NOVE CENE GORIVA! Ministarstvo trgovine objavilo koliko će evrodizel i benzin koštati do 13. maja

Tanjug

06. 05. 2022. u 20:47

Evrodizel će se od danas u 20 časova do petka 13. maja u isto vreme prodavati po ceni od 202,00 dinara za litar, a motorni benzin evropremijum BMB 95 za 180,00 dinara za litar.

ОВО СУ НОВЕ ЦЕНЕ ГОРИВА! Министарство трговине објавило колико ће евродизел и бензин коштати до 13. маја

Foto Tanjug

Nove cene objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekominikacija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras najavio da će doći do pada cena benzina i dizela.

- Cene će biti za 10 dinara niže nego što su bile ove nedelje, a trebalo je da budu više. Nigde ne sme da pređe cena 197-205 dinara. To će biti nove cene večeras od osam sati. I molim prijatelje iz NIS-a da cene za građane Srbije budu prihvatljivije. Te cene su nam prouzrokovale inflaciju, pošto nafta i naftni derivati ulaze u cenu svakog proizvoda. Kada se to bude dogodilo samo će Bugarska i Severna Makedonija imati nižu cenu nego što ima Srbija - kazao je predsednik.

BONUS VIDEO: BUDUĆNOST JE U RUKAMA SELjAKA: Porodica Danilović obrađuje 350 hektara zemlje i gaji 5.000 svinja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko ćemo narednih sedam dana plaćati benzin i dizel