NOVI Zakon o zaštiti potrošača, čije se usvajanje najavljuje od 2019. godine, mogao bi uskoro da se nađe i pred poslanicima.

Komentari (4)

negotinac

26.06.2021. 17:05

А шта је са мобилним оператерима који вам,док не потпишете уговор на 2/две/године обећавају услугу брзог интернета,телевизије и сл.а већ после пар месеци почињу проблеми.Обично викендом почиње да слаби и нестаје интернет а телевизија кочи.На приговоре ти одговарају да је код мене слаб сигнал 5Г и то је разлог.Па господо,када сте прихватили да наплаћујете услугу,онда је и пружите.Ја кад одем да купим 1 хлеб,очекујем да за цену тог хлеба добијем цео хлеб а не пола или четврт.То би требало да важи и за МТС и њихове услуге.Шта каже тај закон када се уговорена услуга не пружи у потпуности а рачун траже да платите на време и у пуном износу?

Vid

26.06.2021. 22:39

Molim Vas da nas zaštitite od lažnih isceitelja prostate ,gljivica na nogama-noktima,parazita u organizmu koji nam bukvalno jedu organe ,zapušenih krvnih sudova koji nude čudotvorne preparate kojih nema u apotekama jer bi ih iste prodavale po enormno visokim cenama aoni ih nude po 1 pakovanju za 7,500,00 , ako zavrtite njihovu čarobnu vrtešku dobičete ih za 3.750,00. Da stvar bude još tužnija glavi promoeri-tvorci ovh šuda su ugleni medicinski sručnjaci koji ujedo brutano pnižavaju naše hdravstvo i zdravstvene radnike. Pitam se da li je neko iz pozvanih institucija ovo pročitao i da li se nešto može preduzeti protiv ovh obmanjivača.

Bokinjo

27.06.2021. 10:44

Да ли ће ефекат бити исти као и са законом о забрани пушења и законом о буци. Ако је намера иста онда не губите време

Zlo i naopako

27.06.2021. 11:53

Prođe i manje od par meseci. Kod mene nekoliko dana. Jednu jedinu stranicu (karticu) učitava nekoliko minuta! Ranije je bilo normalno, a kako se prevariš i prihvatiš njihove "usluge", sve krene naopako. Još se odmah raspituju kakva je usluga. Rekoh da je presporo, iako nije najslabiji paket. Kaže, zovite servisere. Posle nekoliko dana! Osim toga, sve te mobilne i fiksne operatere sprečiti da analiziraju račune i potrošnju jer onda reklamiraju ono što nemaš, a oni misle da ti treba. Nemaš TV, odmah ti to reklamiraju itd. Mobilni operater čim potrošim malo više na poruke, krene telefonom uživo da mi reklamira postpaid. Pa ne treba mi, druže. Da mi treba i da mi se isplati, uzeo bih to odavno. Najbolje kad baki koja ne koristi ni SMS krenu da reklamiraju internet... I još nešto: da ne kažnjavaju i ucenjuju one koji ne koriste neke pakete i pogodnosti, nego obrnuto: da stimulišu potrošnju. Ovo radi jedan operater koji ograničava trajanje kredita na dva meseca. A ne uplatiš, a skinu ti sve.