UZMI RAČUN I POBEDI: Ministar finansija uručio ključeve od stana porodici Ćerimović iz Vranja

Novosti online

28. 05. 2021. u 15:14

MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali potpisao je danas ugovor o dodeli trosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“ sa dobitnikom u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, Slobodanom Ćerimovićem iz Vranja.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Mинистар финансија уручио кључеве од стана породици Ћеримовић из Врања

Foto: Tanjug

Ministar Mali je izrazio zadovoljstvo što je nagradu dobila velika porodica poput Slobodanove, i poželeo im da što više lepih trenutaka provede u svom novom stanu.

- Želim da vam zahvalim što ste igrali ovu nagradnu igru i dali podršku državi i Vladi Srbije da se svi borimo protiv sive ekonomije, da uzimamo fiskalne račune. Slobodan je rekao da će nastaviti da igra ovu nagradnu igru ne samo zbog nagrade, nego i zbog toga što treba da gradimo uređenu Srbiju. To podrazumeva i da kada uđemo u prodavnicu treba da uzmemo fiskalni račun jer prihodi od tog računa odlaze u budžet, a iz toga gradimo bolnice, škole, puteve, kupujemo vakcine - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima u bazenu je u trenutku izvlačenja Slobodanove koverte bilo 2,4 miliona koverata.

- Broj koverata raste iz nedelje u nedelju i ja pozivam sve građane Srbije da se pridruže ovoj nagradnoj igri i da na pravi način razvijemo svest koliko je bitno uzimati fiskalne račune i boriti se protiv sive ekonomije - rekao je Mali.

Slobodan Ćerimović živi u Vranju i radi u gradskom vodovodu. Ima troje dece i devetoro unučadi. On je nakon dodele nagrade rekao da ceo život igra razne nagradne igre, ali da nikada ništa nije dobio. Dodao je i da je poslao dosta koverata za „Uzmi račun i pobedi“.

Dobitnik stana je naveo i da će se sa porodicom dogovoriti ko će živeti u novom stanu.

Vlada Republike Srbije je za drugi krug ove nagradne igre izdvojila 350 miliona dinara, a nagradni fond je veći nego prošli put jer srećne dobitnike očekuje čak 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 u naselju „Zemunske kapije“, a dva u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila „fijat 500L“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!