POTRESNA ISPOVEST MAJKE DETETA SA AUTIZMOM: Ponavljala je sebi - Suzana nemaš izbor (VIDEO)

Novosti online

15. 05. 2021. u 21:49

SUZANA Skenderović je samohrana majka. Ima troje dece - Aleksandru, Stefana i Damjana. Srednje dete ima autizam, a ona pokušava da mu pomogne i da ga što više osposobi za život.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДЕТЕТА СА АУТИЗМОМ: Понављала је себи - Сузана немаш избор (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Suzana je osnovala 2011. godine i Centar za autizam u kojem pokušava da okupi i osnaži roditelje koji takođe, poput nje, imaju bolesnu decu.

- Deci sa autizmom treba ljubav, 24 časa neko ko će raditi sa njima - govori Suzana i ističe da sva ona imaju pravo na školovanje, na ličnog asistenta, na internat.

Kako vidi njenu borbu i sa čime se sve suočavala, ali i šta planira za Stefanovu budućnost pogledajte u novoj epizodi "Ispovesti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!