Recept za uspešno poslovanje: Brigom o potrošačima i zaposlenima do uspešnog poslovanja

Promo

14. 05. 2021. u 16:00

KOMPANIJE koje su imale razrađene kanale online prodaje, odgovarajuće platforme i aplikacije, još više su utvrdili svoje pozicije na tržištu iznenadnim promanama u načinima poslovanja nastalim usled pandemije u prethodnoj godini.

Рецепт за успешно пословање: Бригом о потрошачима и запосленима до успешног пословања

Foto: Promo

Svakako, lojalnost kupaca se gradi godinama na osnovu funkcionalnosti, performansi i kvaliteta proizvoda, pa sama online prodaja nije uvek dovoljna i nije uvek jedini izbor.

Neka predviđanja su da će se, bez obzira na to što su se opustili u online kupovinama, nakon potpune stabilizacije stanja usled epidemije, kupci vratiti starim navikama i tom ličnom iskustvu kupovine u maloprodajnim objektima. Upravo zbog toga je od izuzetne važnosti da oni koji imaju razgranate maloprodajne mreže širom Srbije i veliki broj zaposlenih, odole svim izazovima današnjice i sačuvaju broj radnih mesta.

Kompanija Forma Ideale, nije samo sačuvala, već je i uvećala broj ljudi koje zapošljava u maloprodaji u 2020. i 2021. godini. To samo znači da, bez obzira koliko da je dobro razvijena online prodaja, ključnu ulogu igra i tradicionalan način kupovine, kao i da su korak ispred konkurencije oni koji su razumeli potrebe svojih potrošača i pre i za vreme pandemije, ali i gradili poverenje kako kroz online prodaju, tako i širenjem prodajne mreže.

„Odgovorno smo stali pred kupce i omogućili smo im da opreme i ulepšaju svoj dom u gotovo svakom gradu u Srbiji i bližimo se otvaranju 40. salona. Pored toga, omogućili smo im kupovinu u našoj Internet prodavnici, koja je pokrenuta još pre više od deset godina. U međuvremenu smo im omogućili da artikle pogledaju virtualno u svom domu kroz aplikaciju, samostalnu montažu, prateći naša video uputstva za sklapanje nameštaja i pružili smo im praktične savete kroz kompanijski blog. Takođe, od nedavno pružamo i svakodnevnu podršku na našem website-u kroz Live Chat platformu, koja im je dostupna svakodnevno u periodu od 8 do 22h. Preuzimanje partnerskog odnosa sa kupcima je odgovoran čin, jer vi time postajete i sastavni deo njihovih domova i svakodnevice, a svakako važnu ulogu u navedenom procesu igra komunikacija. Ona mora biti pravovremena, pažljivo uređena, razumljiva i dostupna pre svega ciljnoj grupi kojoj se obraćamo i to u svakom trenutku“, odgovorili su nam iz kompanije Forma Ideale na pitanje na koji način se njihova kompanija približila kupcima i kako je stekla poverenje.

Foto: Promo

Razumevanje potreba potrošača i kvalitetna ponuda više od dve decenije unazad, izbacili su kompaniju Forma Ideale u sam vrh proizvođača kvalitetnog i modernog nameštaja, pa su i nagrade koje su usledile bile samo potvrda za dobro urađen posao.

Upravo zbog ovakvog pristupa kupcima nije slučajno da je u 2020. godini kompanija Forma Ideale izabrana za pobednika „TOP 50 najboljih online stvari u Srbiji“ u kategoriji Dom i zabava.

„Veliko je zadovoljstvo što smo osvojili nagradu, posebno kada se uzme u obzir da su u našem izboru, pored stručnog žirija, učestvovali i čitaoci. Ovo je znak da Forma Ideale i dalje nosi titulu lidera i inovatora i kada su nove tehnologije u pitanju, ali i da je sinonim za dom i porodicu. Trudićemo se da naša veza sa kupcima bude još jača i da im pružamo ono što očekuju,” rekao je Aleksandar Ružesković, direktor Marketinga kompanije Forma Ideale, prilikom dodele nagrada “TOP 50”, i još jednom istakao koliko je za ovu kompaniju važna povratna reakcija njihovih potrošača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!