Pustite proleće u svoj dom

Promo

12. 05. 2021. u 12:53

Godišnje doba koje svima uvek donese radost, ali i novu energiju i svežinu, svakako je proleće. Priroda se budi, a u skladu sa promenama u prirodi, možete uneti i neke u svoj dom i učiniti da vaš enterijer zablista u novom sjaju i pruži vam pravu oazu za uživanje.

Пустите пролеће у свој дом

Foto: Promo

Kako biste učinili da vašim domom ovog proleća zavlada nova energija, a istovremeno ispoštovali aktuelne trendove, sofe sa oštrim i grubim linijama, velikim jastucima i naglašenim rukonaslonima zamenite sofama malih dimenzija sa zaobljenim ivicama. U ovaj trend odlično se uklapa ležaj MONDO, koji će doprineti otvorenosti prostora, a uz to je i veoma praktičan.

Foto: Promo

 
Dodatna dekoracija, u kombinaciji sa sitnim i jednostavnim komadima nameštaja, doprineće kontrastu u trpezarijskom ambijentu, a ukoliko se opredelite za trpezarijsku stolicu HTC-118 i trpezarijski sto MAX S, sasvim sigurno ćete uneti prolećnu svežinu u svoj trpezarijski prostor.

Foto: Promo

 

Slobodno budite hrabri u odabiru boja, jer su u ovakvim enterijerima poželjne eksplozije boja, u kombinaciji sa smelim tapetama i bojom zidova, a prostor će umiriti komadi nameštaja koji su jednostavnijih oblika i neutralnijih tonova. Idealne kombinacije uz to su ugaone garniture COMO i NORA F, koje će zahvaljujući smirenom dezenu i svedenom dizajnu doprineti estetici prostora.

Foto: Promo

 

Foto: Promo

 

Ukoliko ipak birate mirnije boje, u uređenju koristite više organskog materijala, kao i smelije konstrukcije nameštaja, od ratana ili drveta. Idealno rešenje u tom slučaju je ljuljaška DREAM-L od braon ratana, koja će vam priuštiti uživanje u sunčanim prolećnim danima na terasi ili u dvorištu, a njen moderan izgled čini je atraktivnim detaljem u ambijentima savremenih domova.

Foto: Promo

 

Fotelja NEW YORK osvežiće svojim dizajnom enterijer vašeg dnevnog boravka, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da je kombinujete sa zidovima tople palete boja, u zemljanim tonovima. Zelene biljke uvek su osveženje, a doprinose i harmoniji u prostoru, kao i postizanju mira i balansa.

Foto: Promo

 

Ovim malim promenama u enterijeru stvorićete divan kutak u kome se možete opustiti ovog proleća. Pustite proleće u svoj dom i prepustite se uživanju!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!