"MOGLI BISMO DA ŽIVIMO NORMALNIJE!" Tiodorović govorio o popuštanju mera - Postoji jedan uslov (VIDEO)

Tanjug

10. 05. 2021. u 13:37

EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je danas da je teško reći da li bi od juna mogle da budu organizovane proslave i da se mora sačekati 7-10 dana, koliko iznosi eventualni period inkubacije od praznika.

МОГЛИ БИСМО ДА ЖИВИМО НОРМАЛНИЈЕ! Тиодоровић говорио о попуштању мера - Постоји један услов (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Prva

Tiodorović je za TV Prva rekao da takva odluka ne može biti doneta pre kraja maja ili početka juna i da bi, ako se do tada dobar trend održi i ako broj novozaraženih bude manji od hiljadu, mogli da živimo normalnije.

Tiodorović je ukazao da bi idealno bilo da broj novozaraženih na dnevnom nivou padne ispod 100.

Kada je reč o vakcinaciji, on je ukazao da je potrebno da na celoj teritoriji Srbije bude vakcinisano više od 50 odsto građana i da lokalne samoprave snose odgovornost za to da gradajni budu informisani o procesu vakcinacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)