DANAS SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Lončar objasnio šta građani mogu da očekuju

Novosti online

21. 04. 2021. u 07:06

MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar najavio je sednicu Kriznog štaba, koja treba da se održi danas, a na kojoj će biti reči o epidemiološkoj situaciji u zemlji.

ДАНАС СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Лончар објаснио шта грађани могу да очекују

Foto: M.S.

Na pitanje da li će govoriti o potencijalnom ublažavanju mera, Lončar je zamolio medije da ne insistiraju unapred na tome da se priča šta će se dogoditi.

- Nemojte insistirati, dovodite ljude iz Kriznog štaba u nezgodnu situaciju, onda oni daju neku izjavu i zbunjuju se građani. Nemojte unapred da pričamo šta će biti.

Zlatibor Lončar

 

Na osnovu analize situacije popuštaće se mere. Ništa ne može da se predvidi, to nas je uostalom korona i naučila - naglasio je ministar.

Takođe, Lončar je naveo da se na sednicama Kriznog štaba razgovara o svim relevntnim činjenicama i brojevima kako bi se procenila situacija, ali i zaštitio zdravstveni sistem, zdravlje ljudi, funkcionisanje privrede i ekonomije.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!