SRBIJA ĆE VIDETI FILM DANIJELE ŠTAJNFELD: Glumica objavila sve o skandalu koji je tresao Srbiju - evo kada ćemo čuti njenu priču

Novosti onlajn

18. 04. 2021. u 22:17

DANIJELA Štajnfeld je u svom filmu "Zaceli me" otkrila da je navodno bila žrtva seksualnog zlostavljanja, ali tada nije otkrila ime "moćnika iz filmske industrije" koji joj je to uradio, a nedavno je progovorila i za delo optužila Branislava Lečića.

СРБИЈА ЋЕ ВИДЕТИ ФИЛМ ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД: Глумица објавила све о скандалу који је тресао Србију - ево када ћемо чути њену причу

Foto: Printskrin

Srbija će konačno imati priliku da pogleda film u kom je glumica iznela informacije koje su šokirale Srbiju i posluša celu njenu priču na "Martovskom festivalu" 21. aprila od 19 časova.

- Intimna mapa satkana od posledica traume seksualnog zlostavljanja iz perspektiva nekoliko žrtava i zločinaca. Film otkriva kompleksne reakcije na traumu, reakciju društva na žrtve i na silovatelje, te nudi putanju ka zaceljenju, uprkos stigmi vezanoj za najčešće prećutane zločine - stoji u opisu projekcije.

Film "Zaceli me" takmiči se u kategoriji dokumentarnih filmova preko 50 minuta.

Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tokom 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora festivala naredno izdanje biće duplo: 67/68. festival će se održati od 19. do 25. aprila 2021. godine.

Biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a biće dodeljene festivalske nagrade i za 67. i za 68. izdanje festivala.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!