GLUMICA Merima Isaković je nakon saznanja da je Branislav Lečić uradio poligraf tokom saslušanja kako bi dokazao istinu, povodom optužbi Danijele Štajnfeld koja je izjavila da ju je glumac silovao, prokomentarisala oštro njegov postupak.

Komentari (7)

beli

09.04.2021. 06:03

Samo da ne bude "Tresla se gora rodio se miš" ili "pojeo vuk magarca" kao što to biva sa takvima ,javnost zaćuti velike pare odrade svoje i sve padne u zaborav,žrtvava ostaje i dalje bol i patnja a takvi se cinički smeškaju i dalje...

Verica

09.04.2021. 07:22

Merima je rekavsi da Lecic nema ni stida ni srama posegla za uvredama, ja mislim da je upravo ona taj terapeut Danijelim, koji nije uspeo sa terapiom pomogne, pa sada brani svoj metod konstruisanom pricom i agresivnim napadom da Lecica.

Milan

09.04.2021. 07:57

Svedocenje Isakoviceve je jednako pouzdano kao i poligraf. Zasto bih ja verovao njenoj prici? Nema ama bas ni jednog dokaza u njenoj prici od pre 40 godina. Njeni razlozi za takve izjave mogu biti licni glumacki neuspeh, frustracije, mrznja prema uspehu drugog i slicno.

Dragan R

09.04.2021. 10:11

Imali smo reč Štajnfeldove protiv reči Lečića i njen nezakonito pribavljeni snimak njihovog razgovora koji ništa ne dokazuje i koji se ne može koristiti na sudu protiv njegovih rezultata testiranja na poligrafu koji se takođe ne mogu koristiti na sudu. Jedno su emocije a drugo zakon, a u ovom slučaju je jedina zakonska mogućnost odbacivanje krivične prijave. Pošto je to jasno i onima koji su ovu prljavštinu pokrenuli sada se, kakve slučajnosti, pojavljuje i priča o nečemu što se (možda) dogodilo pre blizu pola veka. Naravno, tek za tu novu priču nema dokaza niti ih realno može biti. Ali koga briga. Bitno je da se Lečić dodatno ocrni i da se podgreje sumnja u njegovu krivicu koja se debelo ohladila čak i kod onih najostrašćenijih. Svesna da iznosi apsolutno nedokazive stvari gospođa Merima Isaković kaže da želi narodu da pokaže kakav je karakter Lečić (po njoj monstrum). Pa dobro gospođo, ako ćemo tako zar nije normalno da vidimo i kakav ste karatkter vi i gospođica Štajnfeld. Zašto vam smetaju problematične stvari iz života Štajnfeldove koje povremeno ugledaju svetlost dana? Da se za kraj razumemo. O Štajnfeldovoj znam vrlo malo a Lečića kao čoveka ne znam, kao glumca cenim i poštujem i kao političara niti cenim niti poštujem. Vas gospođo Isaković, na žalost, najviše pamtim po dve vrlo loše i tragične stvari. Prva je vaša lična tragedija a druga vaš sramni odnos prema sopstvenoj državi i mom narodu koje i danas popljujete u svakoj zgodnoj prilici. Kažem mom a ne našem narodu ne zato što vam se baba zvala Siba, deda Smail i otac Halil, jer ne pravim razliku među ljudima po imenu i veri, već zato što ste se vi sami ispisali iz mog naroda svojom mržnjom prema njemu.

Vanja

09.04.2021. 19:01

Koja je sad ova? Šta sad treba i ja da kažem kako je i mene Lečić silovao dok sam gledala predstavu u pozorištu... Ma dajte molim vas. I znači poligraf je ok samo ako se otkrije da neko laže, a kad priča istinu onda nije tačan? Smešno..