JEDINI PUT KADA JE PORODILJA (29) VIDELA SVOJU BEBU: NJeno srce nije izdržalo, probudila se iz anestezije, umrla nakon nekoliko dana

Novosti online

07. 04. 2021. u 15:52 >> 15:53

PORODILjA D. T. (29), koja je u nedelju preminula od posledica korona virusa u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", uspela je da vidi svoju bebu pre nego što ju je srce izdalo.

ЈЕДИНИ ПУТ КАДА ЈЕ ПОРОДИЉА (29) ВИДЕЛА СВОЈУ БЕБУ: Њено срце није издржало, пробудила се из анестезије, умрла након неколико дана

Foto: N. Skenderija

Ona je bila hospitalizovana u ovu ustanovu zbog zaraze korona virusom. U jednom momentu situacija se toliko iskomplikovala da je osoblje ove ustanove rešilo da je prevremeno porodi carskim rezom što je i učinjeno.

- Rodila je sina. Beba je negativna na kovid. I super je. Žena je, nažalost, uprkos svim naporima lekara preminula. Njeno srce nije izdržalo - kaže izvor medija iz ove zdravstvene ustanove.

Kaže da je D. T. ovo drugo dete. Kod kuće ima ćerkicu od dve i po godine.

Sudbina je htela da oboje ostanu bez majke. 

- Uspela je da vidi bebu. Nakon porođaja se probudila iz anestezije, videla je tada dete, i nakon par dana preminula. To je bio jedini put da je videla bebu. Ali, bar jeste - ispričao je naš sagovornik.

Za život u ovoj ustanovi bori se i porodilja J. A. (33). Ona je takođe na respiratoru, a zbog posledica opasnih po život, porođena je prošle nedelje carskim rezom u osmom mesecu trudnoće. Ona je za sada dobro, rodila je ćerku, koja je takođe, negativna na kovid 19.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!