MINISTARSTVO ZDRAVLJA I SVETSKA BANKA: Dogovoren nastavak zajedničkih aktivnosti u cilju razvoja zdravstva Srbije

Novosti online

01. 04. 2021. u 12:42

MINISTAR zdravlja u Vladi republike Srbije dr Zlatibor Lončar održao je danas onlajn sastanak sa predstavnicima Svetske banke (SB) u cilju realizacije daljih aktivnosti i podrške ove organizacije razvoju zdravstvenog sistema Srbije.

МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА И СВЕТСКА БАНКА: Договорен наставак заједничких активности у циљу развоја здравства Србије

Foto: Ministarstvo zdravlja

Tom prilikom, analizirano je aktuelno stanje i realizacija projekata koji su podržani od strane SB u našem zdravstvu, i precizirane pojedinosti nabavke dodatne medicinske opreme, poput dijagnostičkih i drugih aparata za naše zdravstvene ustanove.

Foto: Ministarstvo zdravlja

 

Predstavnici Svetske banke istakli su zadovoljstvo dosadašnjim razvojem zdravstvenog sistema naše zemlje i naglasili da će i u narednom periodu pružiti punu podršku daljim aktivnostima u ovoj oblasti.

Na sastanku je istaknut i poseban značaj zajedničkih aktivnosti u cilju borbe protiv virusa korona, i ministarstvo zdravlja i SB nastaviće i u narednom periodu da partnerski ulažu napore u tom pogledu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu