Spavaća soba iz snova

A.E.

23. 03. 2021. u 16:31

Ako bismo vas pitali za omiljenu prostoriju u domu, verujemo da bi to bila spavaća soba. Činjenica je da se na tom mestu provede gotovo trećina života, i da je to ambijent koji vidite pre nego što zaspite i prvo što ugledate kada se probudite, stoga veoma je važno da to bude prostor koji odiše pozitivnom energijom i koji je prijatan za odmor.

Спаваћа соба из снова

Forma Ideale

Neutralne boje su najprikladnije za spavaću sobu, lake su i zahvalne za uklapanje, a samo malim dodatnim izmenama u dekoraciji i detaljima osvežićete izgled ambijenta. Dobar izbor je i drvo dekor, a elementi kolekcije KENT zadovoljiće sve ambijentalne zahteve za ljubitelje neutralnih enterijera. Nežna harmonija boja, teksture i oblika sistema elemenata KENT unosi dodir otmene klasike i rafiniranog ukusa u spavaću sobu i doprinosi da vaša spavaća soba postane ostvarenje sna – na javi. U dekoru belog, sa detaljima sivog hrasta, elementi kolekcije KENT idealno se uklapaju u različite enterijerske zamisli.

Centralno mesto spavaće sobe svakako zauzima krevet, a bračni krevet KENT BK 160, koji pripada rustičnom stilu i jednostavne je forme, dozvoljava uklapanje u razne ambijente.

U zavisnosti od dimenzija vaše spavaće sobe, za odlaganje garderobe možete da birate između garderobera ili ormara iz kolekcije KENT. Garderober ima malo veću širinu i dubinu od ormara, a oba ova komada imaju ogledala koja doprinose i vizuelnom uvećanju prostora, a važna su i za reflektovanje svetlosti u prostoru.

Savet je da obavezan deo spavaće sobe bude i komoda, jer je izuzetno funkcionalna i praktična za odlaganje, a njena gornja polica savršena je i za postavljanje dekoracija. Komoda KENT 160 3K3F poseduje sistem od tri praktične fioke i tri zatvorena segmenta koja su idealna dopuna garderobnom delu.

Ogledalo KENT OG M, u dekoru belog hrasta, može da bude sjajan detalj iznad komode, a u tom slučaju gornja polica komode može poslužiti i za odlaganje šminke, nakita, pa će ovo biti kutak koji će vam postati omiljen za jutarnje i večernje spremanje.

Forma Ideale

 

Noćni ormarići pored kreveta mogu biti veoma korisni, a vrlo funkcionalan je noćni ormarić iz kolekcije KENT, koji poseduje dve praktične fioke, dok vam gornja ploča može poslužiti za odlaganje omiljene knjige ili dekoraciju.

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju neutralnu dekoraciju i neutralne zidove, a mogućnosti za kombinovanje su zaista beskrajne. Kombinacija neutralnih sa drugim bojama može doprineti utisku da vaša soba budi kreativnost i inspiraciju, ili možda i istoću i jednostavnost. Floralni tapet može sjajno razbiti monotoniju i promeniti doživljaj enterijera, a zemljanim tonovima možete prikazati u prostoriji upornost i snagu.

Kombinacijom boja na posteljini, jastucima i dekoracijom možete stvoriti bukvalno novu spavaću sobu. Kako je došlo proleće, detalji u zelenoj, roze, žutoj boji potpuno će osvežiti ambijent.

Forma Ideale

 

Osim spavaće sobe i ostatak doma možete da uredite elementima KENT kolekcije.

Za dnevnu sobu predlog su vitrina, TV i zidna polica, a mogućnost dodavanja rasvete dodatno će ulepšati sve elemente, kao i ambijent. KENT vas može sačekati i odmah po ulasku u vaš dom, ili biti vaš partner u kuhinji, dizajniranoj da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju ambijenta kuhinje.

Ovim korisnim savetima dodajte još malo mašte i uživajte u omiljenom kutku iz snova!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini