VLADIKA STEFAN PORUČIO GRAĐANIMA: Ja sam se vakcinisao da bih vam služio, vakcinišite se i vi

Novosti online

21. 03. 2021. u 16:34

VLADIKA Stefan, vikarni episkop remezijanski pozvao je građane da se vakcinišu da bi sačuvali svoje zdravlje.

ВЛАДИКА СТЕФАН ПОРУЧИО ГРАЂАНИМА: Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви

Foto: Printskrin

- Narode dragi, ja sam se vakcinisao da bih vam služio. Vakcinišite se i vi da biste, pre svega sačuvali svoj život. Dođite u Hram da zajedno proslavimo na Vaskrs našeg životodavca Gospoda Isusa Hrista.

- Ja sam se vakcinisao, vakcinišite se i vi - rekao je vladika Stefan građanima Srbije.

Podsetimo, juče je i na Svetoj gori počela vakcinacija monaha.

Čamac obalske straže dovezao je juče na Svetu goru prvih 400 doza "Fajzer" vakcina protiv korone. Vakcinacija je počela istog dana u Zdravstvenom centru Svete Gore u Kareji, te je juče vakcinisano 36 monaha i svetogorskih radnika.

Prvu vakcinu na Svetoj gori primio je arhimandrit Vartolomej, iguman kanonskog Esfigmena u Kareji. Vakcine su primili i pojedini monasi Ivirona, Kutlumuša i Simonopetre koji su juče bili u Kareji.

Početak vakcinacije na Svetoj gori planiran je za prošlu sredu, ali zbog jakih vetrova doze vakcina nisu mogle da se dopreme na poluostrvo. Vakcinacija je nastavljena i danas, a prema grčkim medijima, Svetoj gori će biti isporučeno 2000 doza vakcina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu