VIŠE desetina ugostitelja i vlasnika restorana i kafića okupilo se večeras ispred Skupštine Srbije u znak protesta zbog novih mera Kriznog štaba.

Komentari (7)

Johhny

17.03.2021. 07:45

@deda - Nije poenta da nas zaraze... Nego su licemerni! 90% prometa provlace na crno. Vecina radnika registrovana na minimalac ili uopste nije registrovana i oni su nasli da protestuju!? Pa ako bi u nekoj zemlji trebali da se bune, to je Nemacka ili Austrija tamo sve zatvoreno poslednjih godinu dana sa kracim prekidima!

Peđa

17.03.2021. 11:12

@deda - Pošto vi imate obraza kako kažete, molim da mi platite račune, poreze, struju i ostalo pošto stižu kao da je sve normalno i uredu. A već godinu dana se ne radi punim intezitetom.

Dejan

17.03.2021. 04:26

Da li su oni normalni i šta traže. Te pametnjakoviće treba strpati u zatvor pa jel se tamo žale kome hoće. ŽI I’m u Torontu i kad je odlučeno da se uvedu zabrane znači da nema molova, restorana, bioskopa... To je tako od decembra i niko se ne žali. Na poslu svi nose maske i drže razmak. Jel moguće da smo mi toliko nedisciplinovna i neodgovorna nacija, bez i malo shvatanja da je ljudski život najvažniji.

rale

17.03.2021. 08:28

pohapsiti i osuditi na duge zatvorske kazne.sam sam sebi pripisao karanti vec godinu dana,ne da bih sacuvao sebe,jer ja sam vec u godinama,nego da bih sacuvao druge.decu i unucice ne vidzam,jedino se cujemo telefonom.ovakve demonstracije dokazuju,da kafedzije ne interesuje,koliko ce njih da se zarazi ili koliko ce njih umreti.sramota