SNEG VEĆ SATIMA PADA U NOVOJ VAROŠI: Saobraćaj u kolapsu - kamioni stoje u koloni (FOTO/VIDEO)

A.R.

15. 03. 2021. u 21:46

SNEG koji već satima pada na teritoriji opštine Nova Varoš izazvao je kolaps u saobraćaju.

СНЕГ ВЕЋ САТИМА ПАДА У НОВОЈ ВАРОШИ: Саобраћај у колапсу - камиони стоје у колони (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: A.R.

 Na deonici u mestu Bistrica došlo je do zastoja i formirana je kolona u kojoj se nalazilo desatak šlepera čiji vozači su sprečeni da nastave vožnju.

Foto: A.R.

- Jedan kamion se poprečio i zato je došlo do zastoja. U koloni čekamo duže od pola sata - rekao je prijepoljac Dinko Mušović jedan od vozača kamiona.

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu na putnim pravcima od Nove Varoši ka Borovoj Glavi, ali i Sjenici od 20 časova nastupila je zabrana saobraćaja za teretna vozila.

Na potezu od Bistrice do Nove Varoši ima 50 kamiona u koloni koji stoje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)