POČAST OD GUGLA: Za Dan državnosti stavio zastavu Srbije umesto svog loga

Tanjug

15. 02. 2021. u 01:41

KOMPANIJA Gugl je na svojoj uvodnoj stranici posle ponoći umesto svog logoa postavila zastavu Srbije za korisnike u Srbiji, a povod je Dan državnosti koji se danas obeležava u našoj zemlji.

ПОЧАСТ ОД ГУГЛА: За Дан државности ставио заставу Србије уместо свог лога

Foto: Printskrin

Ovo nije prvi put da Gugl oboji deo svoje stranice u boje Srbije.

Jednom prilikom, pretraživač Gugl obeležio je rođendan srpskog naučnika i pronalazača Nikole Tesle izmenom svog loga u obliku ljubičastih munja, koje izlaze iz slova G u obliku Teslinog transformatora.

Gugl tradicionalno obeležava značajne datume u istoriji čovečanstva, velike praznike i rođendane važnih ličnosti izmenom svog loga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!