TEMPERATURNI ŠOK STIŽE U SRBIJU: Na početku februara stiže pravo proleće!

Tanjug

04. 02. 2021. u 19:46

U SRBIJI će i sutra biti toplo za ovo doba godine, sa maksimalnim temperaturama i do 19 stepeni, prognoza je Republičkog hidro-meteorološkog zavoda (RHMZ).

ТЕМПЕРАТУРНИ ШОК СТИЖЕ У СРБИЈУ: На почетку фебруара стиже право пролеће!

Foto: G. Šljivić

Sutra će biti biti malo do umereno oblačno i toplo, uz slab južni vetar, a ujutru će samo po kotlinama i dolinama reka na zapadu i jugu ponegde biti magle.

Najniža temperatura biće od dva do osam, a najviša dnevna od 13 do 19 stepeni. U Beogradu će petog februarskog dana biti malo biti do umereno oblačno i toplo, uz slab južni vetar i najnižu temperaturu oko osam i najvišu dnevnu oko 18 stepeni.

Foto: Printscreen/RHMZ

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do kraja sedmice biće malo do umereno oblačno i natprosečno toplo. U nedelju u košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, a na jugu Banata olujne snage. 

Od ponedeljka temperatura u postepenom padu, ali i dalje iznad proseka uz povremena naoblačenja s kisom, na visokim planinama sa snegom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu